Ženy a prípravka v sobotu brali všetky body

Eastern Wings Michalovce : 1.FbK Quick Sport Banská Bystrica 2:0  /0:0,0:0,2:0/

V sobotu odohrali ženy svoje tretie kolo na západnom Slovensku v Malackách. V prvom zápase sme nastúpili proti družstvu B.Bystrice. Dievčatá hneď od začiatku veľmi zodpovedne bránili a nepúšťali súperky do  zakončenia, naopak z protiútokov  mala Lenka po krížnych prihrávkach od Alexandry niekoľko čistých šancí na zakončenie. Postupne sme preberali zápas do svojich rúk a v tretej tretine Romana Vrábeľová prešla sólom z našej obrany až pred bránu B.Bystrice a gólom nás poslala do vedenia v zápase. O dve minúty neskôr zase po prihrávke od Alexandry Haňovej konečne presadila aj Lenka Jakabová a zvýšila na 2:0. Zvyšok tretiny sme už kontrolovali zápas a držali loptičku na svojich hokejkáích až do konca zápasu. Dievčatá hrali vynikajúco ,zodpovedne a aj keď nám chýbali hrotové útočníčky ako Nikola Kuchariková a Patrícia Dzurinová dokázali ich nahradiť a získať ťažké 2 body.

Druhý zápas proti Malackám sme si verili aj v oslabení ,pretože sme nastupovali proti družstvu zatiaľ bez bodu a z konca tabuľky. Žiaľ prasknuté kúrenie v hale po druhom zápase zalialo hraciu plochu v hale a zápas sa neodohral. Zápas bol odložený,ale kedže nevidíme priestor na dohrávku a chyba je na strane domáceho družstva z najväčšou pravdepodobnosťou sa skončí kontumáciou 0:5 v prospech Michaloviec.

Tento výsledok nás posunul na pekné štvrté miesto v tabuľke 1.ligy . Ak by sa zápas odohral boli by sme z náskokom dvoch bodov dokonca tretí.

Góly Vrábeľová, Jakabová
Zostava: Kuchariková,  Haňová, Gajdošová, Komlodyová, Jakabová, Škodinová,Chudinová, Kandriková , Vrábeľová, Gallová.

Staršia prípravka bola na svojom vôbec prvom kole ligy v Lipanoch  a výhrami nad Sp.N.Vsou a Sabinovom si tiež pripísali svoje prvé 4.body
Zostava: Ciganoc, Drančák, Schumerová, Sokirka, Šraga, Moravec´Uchaľ´Mižák, Chrapek, Mesaroš, Svrček, Baláž,